MOB is een klantgericht, flexibel en innovatief bedrijf dat wordt aangedreven door zijn zeer ervaren en toegewijde medewerkers. We leveren services van hoge kwaliteit, gaan kostenbewust te werk en bezitten de benodigde on-site hulpmiddelen om projecten van onze klanten efficiënt, veilig, op schema en binnen het budget te realiseren. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden kunnen we onze binnenlandse en internationale klanten optimaal van dienst zijn. Wanneer klanten ons een uitdaging geven, bieden wij een oplossing. 

Ons bedrijfsmodel Wij zijn uw partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties. Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied equipment services, zoals loading technology services. Onze core business draait om oplossingsgerichte mechanical en piping projecten, kostenbewuste turnarounds en innovatieve equipment services inclusief activiteiten op het gebied van laadarmen/ systemen, heater revamps en de bouw van modules en skids.  
Turnarounds MOB heeft een bewezen track record voor het uitvoeren van turnarounds en het realiseren van complexe multidisciplinaire projecten. Deze turnarounds worden altijd op tijd en binnen het budget afgerond. In veel gevallen leveren we zelfs eerder dan gepland. Onze ervaring met turnaround management helpt bij het minimaliseren van downtime en bijbehorende kosten, zonder daarbij concessies te doen aan veiligheid en kwaliteit. We bieden gedurende de hele turnaround ondersteuning; van vooronderzoek, werkvoorbereiding en uitvoering tot oplevering en afronding.

U kunt contact met ons opnemen voor: 
  • Mechanical Contracting (EPC)
  • Projectmanagement
  • Spoel(pre)productie en reparaties
  • Reparaties, productie en vervanging voor modularisatie (convectie)

Ons aanbod blinkt uit in diversiteit

Bewezen track record  

Altijd op tijd en binnen budget 

Minimaliseren van downtime 

Gerelateerde projecten

HV7 op Shell Pernis

Een turnaround die uiteindelijk anders verliep dan oorspronkelijk gepland in verband met het coronavirus, de HV7 op Shell Pernis.

TA MSPO II op Shell Moerdijk

In oktober 2019 ging MOB van start met de MSPO II, een turnaround op Shell Moerdijk.

Gunvor TA op Europoort, Rotterdam

In juni 2020 ging MOB van start met een turnaround voor Gunvor op Europoort Rotterdam.

Iedere situatie vraagt om een unieke oplossing. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op