De klus klaren, veilig, op tijd en binnen budget. Ook als de omstandigheden niet ideaal zijn of de tijdsdruk hoog is. Dit kenmerkt de aanpak van MOB. We houden van aanpakken en van binnen de kortste keren een project draaiende hebben, natuurlijk zonder daarbij concessies te doen aan veiligheid of kwaliteit.

Onze ambitie
We willen onze klanten de allerbeste kwaliteit leveren, tegen een scherpe prijs en met de allerhoogste veiligheid. Onze vakbekwame projectteams hebben een flexibele en oplossingsgerichte mentaliteit en ondersteunen onze klanten bij het verbeteren van hun prestaties en het reduceren van kosten. Om onze ambitie waar te maken is voortdurende aandacht voor verbetering van onze interne organisatie en processen van groot belang. We houden onszelf daarom constant goed onder de loep, zo blijven we scherp en kunnen we onze beloftes waar blijven maken.
Afspraak is afspraak
Zeggen waar het op staat en een ‘afspraak is een afspraak’. MOB gelooft in de werking van duidelijke communicatie en een transparante bedrijfsvoering. Wij willen afspraken met klanten altijd nakomen en vinden het daarom belangrijk al in het voortraject goed en open met elkaar te communiceren. Over de projectdoelen, de exacte verwachtingen van de klant en de precieze invulling van de projecten door MOB. Wij doen dit met als doel uw projecten veilig, op tijd en volgens de geldende kwaliteitseisen op te leveren. Ook willen we altijd eerlijk en realistisch zijn over de haalbaarheid van projecten om zo de veiligheid en kwaliteit van het project te kunnen blijven waarborgen. We geloven in ‘partnership’ tussen opdrachtgever en MOB. Complexe projecten op het hoogste niveau kunnen het beste uitgevoerd worden in een omgeving waarin opdrachtgever en uitvoerder op een gelijkwaardig niveau samenwerken.
Vakmanschap
MOB heeft een cultuur van betrokken, loyale, klantgerichte en kostenbewuste medewerkers. Onze mensen zijn ons meest waardevolle kapitaal en de ziel van onze organisatie. Veel van hen werken al lang voor MOB en hebben op grond van hun vakmanschap en toewijding een uitstekende reputatie opgebouwd bij onze klanten. Het is daarom ook onze ambitie een goede werkgever te zijn: een bedrijf waar de beste specialisten uit onze branche zich thuis voelen en ons helpen grote prestaties neer te zetten.
Werken bij MOB?
Wij zoeken toppers die ons helpen onze ambitieuze plannen om te zetten en daarbij kunnen rekenen op een goed personeelsbeleid met aandacht voor persoonlijke groei en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Bekijk vacatures

Volg ons ook op social media