Projecten afronden, veilig, op tijd en binnen budget.

Ook als de omstandigheden niet ideaal zijn of de tijdsdruk hoog is. Dit kenmerkt de aanpak van onze organisatie. Binnen de kortste keren hebben wij uw project opgezet zonder daarbij concessies te doen aan veiligheid of kwaliteit.
Meer dan 35 jaar ervaring Wij zijn sinds 1985 werkzaam in de chemische, petrochemische en olie- en gasindustrie. In 2020 bestond onze organisatie 35 jaar. Dat was een uniek moment voor ons, omdat we van een kleine aannemer op het gebied van piping zijn uitgegroeid tot een mechanical contractor van betekenis. 

Harold Zuidervaart, Managing Director: 

“Ons 35-jarig bestaan was een uniek moment. MOB is de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels zijn we een mechanical contractor van betekenis. Ik ben ontzettend trots dat ons bedrijf een heel brede klantenbasis heeft ontwikkeld. Maar het belangrijkste is dat we carrièremogelijkheden bieden aan getalenteerde jonge mensen terwijl we trouw kunnen blijven aan onze meer ervaren medewerkers. Onze medewerkers zijn het belangrijkst. Zij vormen onze organisatie; door hun hebben we deze groei kunnen realiseren en zij bepalen mede hoe onze organisatie zich in de toekomst verder zal ontwikkelen”.
Groeistrategie Ook in de toekomst blijven we onze marktpositie versterken. In het verleden zijn we voornamelijk actief geweest als aannemer op het gebied van mechanical en piping projecten in de Benelux. Door groeikansen aan te grijpen, zowel organisch als via strategische overnames, hebben we onze internationale expertise uitgebreid en kunnen we onze activiteiten op het gebied van equipment services vergroten. Onze groeistrategie bestaat uit het aanbieden van operationele uitmuntendheid door in onze mensen en onze organisatie te blijven investeren. Ook blijven we inzetten op ons veiligheidsprincipe ‘first time right’, omdat veiligheid in onze branche essentieel is. Verder hebben we als doel om slimme oplossingen te leveren en de operationele activiteiten van onze klanten te verbeteren. Wij maken een verschil door topkwaliteit te leveren.
 

MOB Kernwaarden

   
Veiligheid


 
Ons uitgangspunt is nul ongelukken. Wij stimuleren een preventieve en veilige cultuur waarbij de aandacht op het veilig uitvoeren van de werkzaamheden voorop staat.  

IntegriteitMOB oefent haar werkzaamheden adequaat en zorgvuldig uit en zijn in overeenstemming met de waarden en principes van onze organisatie. 

KwaliteitMOB staat bekend om de kwaliteit van haar werk. We streven ernaar om hoogwaardige en slimme oplossingen te leveren van zeer hoge kwaliteit. 

Flexibiliteit Dankzij onze klantgerichte cultuur kunnen we oplossingen op maat aanbieden. Onze vakbekwame projectteams hebben een flexibele en oplossingsgerichte mentaliteit en ondersteunen onze kanten bij het verbeteren van hun prestaties en het reduceren van kosten.

Teamwork


We zijn een platte organisatie met korte communicatielijnen en een ‘open deur’ mentaliteit. Onze experts dagen zichzelf iedere dag uit om het allerbeste resultaat te bereiken. Door met elkaar samen te werken kunnen we slimme oplossingen aanbieden aan onze klanten. 

Werken bij MOB? We hebben een groeiambitie gedefinieerd die we in de komende jaren willen realiseren. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s die graag hun bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie. Heb jij interesse? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen bij MOB! Bekijk vacatures