Mechanical & Piping projecten

MOB is gespecialiseerd in het installeren van Mechanical Equipment en het prefabriceren en installeren van Piping.

Al ruim 35 jaar voeren wij projecten uit voor klanten in de olie- en gasindustrie, in het bijzonder de petrochemische industrie.

MOB excelleert in mechanische constructieprojecten in alle soorten, maten en complexiteiten. We leveren altijd de meeste geschikte oplossing voor de installatie, onderhoud of reparatie van uw fabrieken.

We werken niet alleen op de locatie van onze klanten, maar we beschikken ook zelf over een aantal prefab werkplaatsen inclusief een ruime lay-down area.

Alles in één hand

MOB staat bekend om kwaliteit. Onze professionals beschikken over ruime expertise, we zijn flexibel en mede dankzij onze werkplaatsen kunnen wij een groot volume aan.

MOB bouwt en plaatst industriële pijpleidingen en toebehoren in diverse afmetingen en materialen. We hebben ruime ervaring in het installeren van mechanical equipment zoals pompen, warmtewisselaars en silo’s. De afdeling Piping vervaardigt pijpleidingen in staal, rvs of galva, met allerlei soorten verbindingen: gelast, geflenst of geschroefd. Het piping materiaal wordt vervaardigd (geprefabriceerd) in eigen werkplaats of on-site bij de klant. Ook Non Destructive Examination ( Niet Destructief Onderzoek) kunnen we zowel op klant- als eigen locaties uitvoeren. De constructie wordt uitgevoerd door onze ervaren lassers, fitters, monteurs en technici en ondersteund door onze ervaren projectmanagers.

Wij verzorgen:
  • Mechanical Contracting 
  • Project Management
  • Construction Management
  • Coil (Pre)-Fabrication en reparatie
  • Heater revamps en services
  • (Pre)-Commissioning services
  • Modularization (convection)
  • Fabrication of modules and skids
  • Loading Technology

Ons aanbod blinkt uit in diversiteit

Wij leveren altijd de meest compatibele oplossing 

Projectuitvoering van A tot Z

Bewezen procedures voor projectmanagement

Gerelateerde projecten

Uitbreiding productiecapaciteit in Geleen

In augustus 2019 ging MOB van start met de realisatie van een mechanical & piping project op het Chemelot industrieterrein in Geleen.

Project AWCE: Geothermie in Den Haag

In september 2020 heeft MOB een geothermisch project opgeleverd voor haar opdrachtgever in Den Haag.

Project Hot Oil in Bergen op Zoom

In oktober 2019 ging MOB van start met de realisatie van een mechanical en piping project voor onze opdrachtgever in Bergen op Zoom.

Iedere situatie vraagt om een unieke oplossing. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op