Mechanical & piping projecten Bent u op zoek naar een mechanisch aannemer op het gebied van mechanical en piping? Wij ontzorgen u in de uitvoering van uw projecten door deze volledig voor u uit te voeren. Daarnaast bieden we ook diensten aan op het gebied van projectmanagement. We leveren altijd de meeste compatibele oplossing voor de installatie, onderhoud of reparatie van uw fabrieken. We implementeren bewezen procedures voor projectmanagement waarmee we mechanische constructieprojecten van alle soorten, maten en complexiteiten aankunnen. De constructie wordt ter plaatse uitgevoerd door onze ervaren lassers, fitter, monteurs en technici en ondersteund door onze ervaren projectmanagers.

U kunt contact met ons opnemen voor: 
  • Mechanical Contracting (EPC)
  • Projectmanagement
  • Constructiemanagement 

Ons aanbod blinkt uit in diversiteit

Wij leveren altijd de meest compatibele oplossing 

Projectuitvoering van A tot Z

Bewezen procedures voor projectmanagement

Gerelateerde projecten

Uitbreiding productiecapaciteit in Geleen

In augustus 2019 ging MOB van start met de realisatie van een mechanical & piping project op het Chemelot industrieterrein in Geleen.

Project AWCE: Geothermie in Den Haag

In september 2020 heeft MOB een geothermisch project opgeleverd voor haar opdrachtgever in Den Haag.

Project Hot Oil in Bergen op Zoom

In oktober 2019 ging MOB van start met de realisatie van een mechanical en piping project voor onze opdrachtgever in Bergen op Zoom.

Iedere situatie vraagt om een unieke oplossing. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op