De veiligheid van mens, omgeving en processen staat bij MOB altijd voorop. Wij kunnen dit onderschrijven met een uitstekende
‘safety track record’.

NUL ONGEVALLEN
Ons uitgangspunt is ‘NUL ONGEVALLEN’ en we gaan ervan uit dat ieder incident voorkomen kan worden. Hiervoor is een bepaalde veiligheidscultuur en mindset binnen de organisatie nodig die door alle werknemers uitgedragen wordt. Het management van MOB heeft hierin uiteraard een voorbeeldfunctie en zet zich actief in (door onder andere regelmatige veiligheidsinspecties en directie toolboxen) het veiligheidsbewustzijn van de vaste en tijdelijke krachten te blijven ontwikkelen. We luisteren naar onze mensen en kijken goed naar de specifieke risico’s van ons werk, de veiligheidsverbetervoorstellen van de werkvloer vormen dan ook een onderdeel van ons veiligheidsbeleid.

In 2018 vierde MOB ‘9 jaar werken zonder ongeval met verzuim’. Een prestatie waar wij trots op zijn en die wij hebben bereikt door onze mensen voortdurend te blijven trainen in veilige werktechnieken en in het herkennen van risico’s op hun werkplek en de werkomgeving om hen heen. Het is een gezamenlijke inspanningsverplichting hier iedereen bij te helpen om het werk zo veilig mogelijk uit te voeren. Uiteraard spant MOB zich als projectorganisatie ook maximaal in alle werkzaamheden binnen het veiligheidsbeleid en de veiligheidsregels van haar opdrachtgevers uit te voeren. We opereren in een werkomgeving met veel risico’s, we willen daarom maar één ding - dat alle collega’s na het werk weer gezond en wel naar huis gaan.
Veiligheidsresultaten (t/m 2019)

LTIF laatste 5 jaar = 2.58
TRIF laatste 5 jaar = 1.12 ( LTI + RWC + MTC/200.000 gewerkte uren)
Incident meldingen ca. 115 per jaar
LTIF= lost time incident frequency (VCA-P)
TRIF= total recordable incident frequency (ISO-45001)
"MOB heeft al meer dan 30 jaren ruime ervaring met het uitvoeren van complexe technische projecten." Bekijk projecten
MOB werkt met SafetyChecker
SafetyChecker is een tool voor bedrijven die een veilige werkomgeving willen bieden. Met dit innovatieve online informatiesysteem kan 24/7 worden gecontroleerd of een persoon voorkomt op actuele nationale en internationale lijsten op het gebied van terrorisme, most wanted-lijsten en ongewenst-verklaringen. Om zo zeker te kunnen stellen dat de personen of bedrijven waarmee MOB werkt “safe” zijn. Ook hiermee maken we de werkomgeving voor zowel onze klanten als onze eigen medewerkers veiliger!
Werken bij MOB?
Wij zoeken toppers die ons helpen onze ambitieuze plannen om te zetten en daarbij kunnen rekenen op een goed personeelsbeleid met aandacht voor persoonlijke groei en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Bekijk vacatures

Volg ons ook op social media