MOB is uw partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties. Sinds 1985 bieden wij onze opdrachtgevers in de regio’s Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen een uitgebreid pakket aan diensten aan. Naast ruime ervaring met piping projecten en turnarounds hebben wij ook de kennis in huis voor specialistische projecten, zoals heater revamps, de bouw van modules en skids en services op het gebied van Loading Technology.

Wat kan MOB voor u betekenen?

Mechanical & piping projecten

Projectuitvoering van A tot Z. Veilig, op tijd en binnen budget. Wij leveren altijd de meest compatibele oplossing voor installatie, onderhoud of reparatie van uw fabrieken.

Turnarounds

MOB heeft een bewezen track record voor het uitvoeren van turnarounds en het realiseren van complexe multidisciplinaire projecten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Equipment services

Onze zeer vakkundige medewerkers hebben enorm veel kennis op het gebied van heater revamps, de bouw van modules en skids en van diensten op het gebied van Loading Technology.

Al meer dan 35 jaar ruime ervaring met het uitvoeren van complexe technische projecten Bekijk ons portfolio
Nieuws

Ook bij onze organisatie zijn er zaken die wij graag met u willen delen. Via de nieuwspagina houden wij u op de hoogte van deze gebeurtenissen.

Over ons

Projecten afronden, veilig, op tijd en binnen budget. Dit kenmerkt de aanpak van onze organisatie. 

Werken bij MOB? We hebben een groeiambitie gedefinieerd die we in de komende jaren willen realiseren. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s die graag hun bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie. Heb jij interesse? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen bij MOB! Bekijk vacatures