MOB is uw partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties

Wij bieden betrouwbare kwaliteit in piping projecten, turnarounds, heater revamps, de bouw van modules en skids, loading technology, gangways en nog veel meer.

Wat kan MOB voor u betekenen?

Mechanical & piping projecten

Consistente Kwaliteit - Projectuitvoering van A tot Z. Veilig, op tijd en binnen budget. Wij leveren altijd de meest geschikte oplossing voor installatie, onderhoud of reparatie van uw fabrieken.

Turnarounds

Schedule Reliability - MOB heeft een bewezen track record voor het uitvoeren van turnarounds en het realiseren van complexe multidisciplinaire projecten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Equipment services

Uitmuntend en Flexibel  - Onze zeer vakkundige medewerkers hebben enorm veel kennis op het gebied van heater revamps, de bouw van modules en skids en van diensten op het gebied van Loading Technology.

Klantgericht
 flexibel
innovatief

MOB is een klantgericht, flexibel en innovatief bedrijf dat wordt aangedreven door zijn zeer ervaren en toegewijde medewerkers. We leveren services van hoge kwaliteit, gaan kostenbewust te werk en bezitten de benodigde on-site hulpmiddelen om projecten van onze klanten efficiënt, veilig, op schema en binnen het budget te realiseren. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden kunnen we onze binnenlandse en internationale klanten optimaal van dienst zijn. Wanneer klanten ons een uitdaging geven, bieden wij een oplossing.
Al meer dan 35 jaar ervaring met het uitvoeren van complexe technische projecten Bekijk ons portfolio
Nieuws

Het laatste nieuws over MOB projecten, contracten en meer. 

Over ons

Projecten afronden, veilig, op tijd en binnen budget. Dit kenmerkt de aanpak van onze organisatie. 

Werken bij MOB? MOB kan altijd nieuwe, enthousiaste vakmensen gebruiken. Heb jij interesse? Bekijk dan snel onze vacatures en wie weet kunnen we jou binnenkort verwelkomen bij MOB! Bekijk vacatures op Werken Bij MOB