MOB staat bekend om de kwaliteit van haar werk. Wij vinden dit niet meer dan normaal, want naast veiligheid draait in onze branche alles om de kwaliteit. Onze ambitie is om op alle niveaus volledige focus te houden op de kwaliteit van ons werk en te streven naar continue verbetering. Daarbij maken we vooraf degelijke risicobeoordelingen en kijken we goed naar alle aspecten van het uit te voeren werk.

Middels een vlakke organisatie en een adequate overlegstructuur zorgen we ervoor dat we op alle niveaus en op alle momenten optimale sturing geven. Dit zorgt ervoor dat we met elkaar in staat zijn om het werk binnen budget en volgens planning over te dragen aan de opdrachtgever.

Vanzelfsprekend maken we gebruik van een handboek om een goede interne implementatie van onze zorgsystemen te borgen. Met procedures en werkinstructies waarborgt het MOB handboek onder meer dat projectdocumentatie, traceerbaarheid, interne audits en audits van leveranciers en onderaannemers systematisch worden uitgevoerd en dat hieromtrent duidelijk wordt gecommuniceerd.

Ons team van gemotiveerde QA/QC specialisten toetst en waarborgt continu de laskwaliteit van MOB en staat samen met de vakbekwame medewerkers op de werkvloer garant voor de volledige traceerbaarheid van ons werk. QA/QC zorgt ervoor dat iedere belanghebbende bekend is met de eisen die gesteld worden vanuit wet- en regelgeving, normen en de eisen vanuit de opdrachtgevers. Onze lassers zijn voor de meest gangbare normen en lasprocessen gekwalificeerd en zijn daardoor zeer breed inzetbaar. Naast uitstekende productiefaciliteiten beschikt MOB over een eigen X-ray voorziening waarin door een onafhankelijke NDO firma het laswerk wordt gecontroleerd.

Uiteraard is MOB zowel ISO 9001 en ISO 3834 als ook VCA-P gecertificeerd.
Werken bij MOB? Wij zoeken toppers die ons helpen onze ambitieuze plannen om te zetten en daarbij kunnen rekenen op een goed personeelsbeleid met aandacht voor persoonlijke groei en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bekijk vacatures

Volg ons ook op social media