MOB is een klantgericht, flexibel en innovatief bedrijf dat wordt aangedreven door zijn zeer ervaren en toegewijde medewerkers. We leveren services van hoge kwaliteit, gaan kostenbewust te werk en bezitten de benodigde on-site hulpmiddelen om projecten van onze klanten efficiënt, veilig, op schema en binnen het budget te realiseren. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden kunnen we onze binnenlandse en internationale klanten optimaal van dienst zijn. Wanneer klanten ons een uitdaging geven, bieden wij een oplossing. 

Ons bedrijfsmodel Wij zijn uw partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties. Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied equipment services, zoals loading technology services. Onze core business draait om oplossingsgerichte mechanical en piping projecten, kostenbewuste turnarounds en innovatieve equipment services inclusief activiteiten op het gebied van laadarmen/ systemen, heater revamps en de bouw van modules en skids.  
Equipment services MOB Mechanical Contracting levert op dit specifieke gebied een full-service internationaal concept. Onze zeer vakkundige medewerkers hebben enorm veel kennis omtrent heater revamps, de bouw van modules en skids en Loading Technology. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt inspelen op uw wensen en behoeftes. Onze aanpak is gebaseerd op de behoeften, specificaties en overkoepelende regelgeving van onze klanten. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn we 24/7 oproepbaar, altijd en overal.

U kunt contact met ons opnemen voor: 
  • Heater revamps en diensten 
  • (Pre)-inbedrijfstellingsdiensten
  • Productie van modules en skids 
  • Diensten op het gebied van Loading Technology 

Ons aanbod blinkt uit in diversiteit

Internationaal full-service concept  

24/7 oproepbaar 

Onze aanpak is gebaseerd op uw behoeftes

Gerelateerde projecten

Loading Technology services voor Oiltanking in Oman

Eind 2018 begon MOB aan een project op het gebied van Loading Technology voor OilTanking in Oman.

Project Mannesmann, Loading Technology services

In juli 2020 heeft MOB een project afgerond voor ExxonMobil in Antwerpen.

Een specialiteit - Heater Revamps

MOB heeft de afgelopen jaren een aantal zeer succesvolle complexe heater revamp projecten uitgevoerd.

Iedere situatie vraagt om een unieke oplossing. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Neem contact met ons op