Een internationale klant heeft contact opgenomen met onze organisatie voor de uitvoering van het mechanische en piping gedeelte van dit project, omdat MOB bekend staat om het tijdig afronden van complexe projecten binnen de (petro)chemische industrie. 

De basis van een mooie samenwerking werd snel gelegd. Guido Herberghs, Project Directeur voor dit post TA project, is erg enthousiast over de samenwerking. “Vanaf het begin waren we vanuit MOB erg enthousiast over dit project vanwege de grootte en zijn strategische locatie. Omdat we direct hebben geïnvesteerd in de opbouw van een goede samenwerking, ons flexibel hebben opgesteld en beschikken over de nodige kennis en ervaring zijn we geselecteerd als mechanisch aannemer. Een mooie prestatie voor onze organisatie!”

MOB start deze zomer nog met de uitvoering van het post TA project. “Wanneer je start met de uitvoering van een nieuw project voor een nieuwe klant heb je altijd even wat tijd nodig om elkaar te leren kennen. Wij streven ernaar om onze werkzaamheden met hoge kwaliteit, veilig en op tijd af te ronden, gezien dit de meest belangrijke factoren zijn voor onze klant. We kijken uit naar een succesvolle afronding van dit project en een langdurige samenwerking.”

MOB Mechanical Contracting BV is een partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties. Sinds 1985 bieden wij opdrachtgevers in de regio’s Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen een uitgebreid pakket aan diensten aan. Naast ruime ervaring met piping projecten en turnarounds hebben wij ook de kennis in huis voor specialistische projecten, zoals heater revamps, de bouw van modules en skids en services op het gebied van Loading Technology.