Heb jij veel ervaring opgedaan op het gebied van project management? Ben je multifunctioneel, een echte teamspeler en weet je altijd het overzicht te behouden? En gebruik jij jouw vaardigheden om het maximale resultaat te behalen en snel te kunnen schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen
Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor onze projecten. Je draagt zorg voor de projectuitvoering op technisch, commercieel en contractueel niveau. Je beoordeelt projectaanvragen en zorgt ervoor dat alle projecten binnen contract, budget, kwaliteitseisen en tijdschema worden afgerond. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en weet precies hoe je jouw collega’s motiveren om de klus te klaren. Daarnaast vertegenwoordig je onze organisatie op projectbijeenkomsten en vind je het belangrijk dat alle richtlijnen en procedures op het gebied van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu worden nageleefd.

Zo maak jij indruk op ons
Je hebt ervaring opgedaan op het gebied van project management bij een technische dienstverlener. Een nieuwe projectaanvraag pak jij met beide handen aan. Je denkt vooruit, neemt het initiatief, bent een teamplayer en neemt je verantwoordelijkheid als projectleider. De klant staat bij jou altijd voorop en met jouw leidinggevende skills krijg jij iedere klus geklaard. Daarnaast ben je analytisch, stressbestendig en werk je kostenbewust. Jij gaat voor een maximaal resultaat bij ieder project!

Jouw profiel:
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding richting Mechanica of Elektromechanica;
  • Je hebt aantoonbare projectervaring op het gebied van piping;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling, schriftelijk is een pluspunt);
  • Je beschikt over een VCA attest;
  • Je hebt kennis van Microsoft Office.
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwsbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Jij draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. daphne.debaets@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Daphne de Baets via +32 (0)3 3129160 of +32 (0)474910067.