Ben jij een kei in het uitvoeren van montagewerkzaamheden en ligt jouw passie bij techniek? Dan is MOB  in Rotterdam op zoek naar jou!

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een diverse enthousiaste en ervaren Pijpfitters. MOB is al sinds 1985 actief in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Kijk voor informatie over onze organisatie op www.mob-group.com.
De job
Als Pijpfitter zorg je voor het monteren en demonteren van leidingen en leidingsystemen, inclusief de daarin voorkomende appendages en andere technische voorzieningen. Tevens voer jij allerlei montagewerkzaamheden uit. Je leest voor alle werkzaamheden tekeningen en instructies om inzicht te krijgen in de uitvoering van:
  • omvang van de opdracht
  • te monteren en demonteren delen
  • volume van te verwerken leidingdelen
  • volgorde van montage
  • volledigheid en duidelijkheid van de instructies
Je werkt zelfstandig op basis van de tekening. Je controleert de ligging, de hoogte en bereikbaarheid van de montagelocatie. Je beoordeelt en zorgt voor materialen en gereedschappen. Je treft maatregelen wanneer kraan, takels of andere hijswerktuigen vereist zijn. Je bent verantwoordelijk voor juist gebruik, onderhoud en het retourneren van de ter beschikking gestelde gereedschappen, machines en materieel. Je controleert op maatvoering.
Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop; je draagt zorg voor de naleving van de Kwaliteit, Arbo en Milieuprocedures.
Jouw profiel
Je beschikt over:
  • een afgeronde VMBO opleiding Pijpbewerking of een vergelijkbaar vakdiploma;
  • diploma Basisveiligheid VCA;
  • certificaat Werken aan Flensverbindingen;
  • certificaat VVL.
Daarnaast ben je accuraat, resultaatgericht en kun je goed samenwerken.
Ons aanbod
MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit, samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

Interesse?
Spreekt dit alles je aan, stuur dan je motivatie en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed, tel.010-4621666 of 06-46190594.

Deel via social media