Weet jij alles over het monteren en demonteren van leidingen en leidingsystemen? Ben jij echt heel goed in het uitvoeren van montagewerkzaamheden? En vind je het leuk om te werken voor een organisatie met een stevige groeiambitie in een stoere werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen
Als Pijpfitter draag jij zorg voor het monteren en demonteren van leidingen en leidingsystemen, inclusief de daarin voorkomende appendages en andere technische voorzieningen. Je bent een vakman en weet precies wat je moet doen om de klus te klaren. Daarnaast voer je ook allerlei montagewerkzaamheden uit. Omdat je over alle technische kennis bezit kan jij zelfstandig aan de slag op basis van een werktekening. Je hebt direct inzicht in de omvang van de opdracht en controleert de ligging, de hoogte en bereikbaarheid van de montagelocatie. Je beoordeelt en zorgt voor de juiste materialen en gereedschappen en treft maatregelen wanneer kraan, takels of andere hijswerktuigen vereist zijn. Daarnaast staan bij jou de waarden veiligheid, milieu en gezondheid voorop.

Jouw profiel
Je hebt al een aantal jaar ervaring op gedaan als pijpfitter in onze branche. Je bent een echte specialist en hebt een passie voor Techniek. Je werkt resultaatgericht, kan prima zelfstandig aan de slag, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s. Daarnaast ben je accuraat, bij elke nieuwe opdracht ga je heel nauwkeurig te werk om er zeker van te zijn dat alle stappen in de juiste volghorde en op de juiste manier worden afgerond. Jij bent fan van het ‘first time right’ principe en gaat voor een optimaal resultaat!

Functie eisen:
  • Je hebt een specialisatiejaar pijpfitten, lassen, monteren of reeds enkele jaren ervaring;
  • Je kan isometrische plannen lezen en interpreteren;
  • Je beschikt over VCA attest en attest flensmonteur;
  • Je spreekt Nederlands.
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobile, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. daphne.debaets@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Daphne de Baets via +32(0)312 91 60 of +32(0)474 910 067. Zij beantwoordt graag je vragen!