MOB Mechanical Contracting BV, partner voor nieuwbouw en modificatie van installaties, fabrieken, raffinaderijen en petrochemische fabrieken, turnaround-projecten en laadarmactiviteiten en KANON Loading Equipment BV, een premium leverancier op de internationale markt voor vloeistoftransfersystemen, zijn een officieel samenwerkingsverband aangegaan.

MOB is een gewaardeerde partner waarmee KANON haar servicecapaciteit vergroot en de overeenkomst formaliseert hun langdurige samenwerking. “We voeren wereldwijd onderhoud, revisie en reparatie van onze producten uit”, legt technisch directeur Marcel van Buuren uit. “Door de samenwerking met MOB zijn we in staat onze klanten wereldwijd 24/7 service te bieden en daarnaast verschaffen ze ons de flexibele mankracht om op piekdagen onze klanten de gebruikelijke service te kunnen leveren. Dat is een echte win-win propositie.

Om klanten altijd en overal ter wereld te kunnen helpen werken Kanon en MOB intensief samen. Op werkdagen biedt Kanon serviceondersteuning zelf, ’s nachts en in het weekend schakelen zij de professionals van MOB in. Een pool van serviceprofessionals bij MOB is door KANON opgeleid om snel service te verlenen in geval van storing of lekkage, waardoor de veiligheid en de uptime van de laad arm worden gegarandeerd.

Marcel van Buuren is erg blij met de samenwerking met MOB. “Onze voorkeur gaat uit naar een partij die onderhoud aan meerdere merken kan uitvoeren. Dankzij onze langdurige samenwerking met MOB hoeven we dergelijke klanten niet af te wijzen, daarmee hebben we onze dienstverlening flink verbreed. Ook is MOB de enige service partner die originele Kanon Spare Parts kan bestellen en gebruiken”. Guido Herberghs, Director Services bij MOB, sluit zich hier bij aan. “Door te investeren in een samenwerking die voordelig is voor beide bedrijven kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Dit officiële samenwerkingsverband creëert mogelijkheden voor beide organisaties; we breiden onze activiteiten uit en vergroten onze naamsbekendheid in markten die zelfstandig moeilijker te benaderen zijn”.

MOB Mechanical Contracting is een partner voor nieuwbouw, modificatie en turnarounds van uw (petrochemische) fabrieken en installaties. Sinds 1985 bieden zij opdrachtgevers in de regio’s Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen een uitgebreid pakket aan diensten aan. Naast ruime ervaring met piping projecten en turnarounds hebben zij ook de kennis in huis voor specialistische projecten, zoals heater revamps, de bouw van modules en skids en services op het gebied van Loading Technology.

KANON Loading Equipment BV is een eersteklas leverancier op de internationale markt voor vloeistoftransfersystemen en onderscheidt zich door te ontwerpen volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van efficiënt ontwerp, veiligheid, onderhoud en bedieningsgemak. Wereldwijde levering, service, installatie en training worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Nederland. Het productassortiment dat KANON aanbiedt bestaat uit Marine Laadarmen, Trucklaadarmen, klaptrappen met veiligheidskooien, draaikoppelingen en aardingsinrichtingen.