Bent u op zoek naar een betrouwbare dienstverlener die uw laadarmen betrouwbaar en operationeel houdt? Een partner die een full-service concept biedt op het gebied van marine-, land- en trucklaadarmen? Met genoegen presenteren wij het internationaal full-service concept van MOB. 

Een internationaal one-stop full-service concept 
Waar fabrikanten zich vaak richten op de engineering, ontwikkeling en fabricage van de laadarmen, bieden wij een internationaal full-service concept, ongeacht het merk. Of het nu gaat om de (de)installatie, (preventieve) inspecties, on-site onderhoud of gereviseerde laadarmen, wij leveren een gepaste oplossing. Wij werken daarom samen met gerenommeerde leveranciers waar wij in de afgelopen jaren een langdurige relatie mee hebben opgebouwd. Dit stelt ons in staat gegarandeerde services te leveren die worden ondersteund door de oorspronkelijke leverancier inclusief de bijbehorende originele reserveonderdelen. Daarnaast zijn we uniek in onze dienstverlening, omdat we ons concept internationaal aanbieden en niet gebonden zijn aan één merk. Ook streven we altijd naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. 

Ons portfolio van diensten: 
  • Uitvoeren van inspecties op locatie 
  • Opstellen inspectierapporten 
  • Uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden 
  • Uitvoeren van (complexe) renovaties 
  • 24/7 call-out service 
  • Leveren en installatie van refurbished laadarmen 
Eén van onze specialiteiten: wereldwijde call-out service 
Ons team staat 24/7 voor onze klanten klaar om urgente opdrachten uit te voeren. In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen we een interventieplan op en werken we waar nodig samen met de fabrikanten. Uiteraard worden interventietijden mede bepaalde door de afstand die we moeten afleggen, maar ons streven is om altijd binnen 24 uur ter plaatse te zijn, waar dan ook ter wereld. 
Rudi Carlier, Loading Technology Manager bij MOB:
“MOB is een technisch dienstverlener die een internationaal full-service concept biedt. We streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten en leveranciers. We kunnen onze werkzaamheden op ieder merk laadarm uitvoeren, bieden 24/7 onderhoud support aan en hechten veel waarde aan het ‘right the first time’ principe. Wilt u meer informatie over ons concept? Neem dan contact met ons op en dan informeren wij u graag over de mogelijkheden”.