Ben jij enthousiast en gedreven? Ben jij ontzettend goed in organiseren en weet je altijd het overzicht te behouden? Heb je een passie voor technische projecten en vind je het leuk om te werken voor een organisatie met een stevige groeiambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen

Als Werkvoorbereider ben je medeverantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van projecten en rapporteer je aan een Senior collega. Voordat een project van start gaat bestudeer jij het bestek, alle tekeningen en extra verstrekte informatie. Je stelt projectmappen samen, verzorgt de documentatie en arrangeert complete werkmappen. Je ondersteunt voormannen, (hoofd)uitvoerders en de projectmanagers en stelt tijdsplanningen op. Je maakt werkbegrotingen, stelt uittrekstaten op voor materialen en onderhoud het contact met onze klanten.
Maar, dat is nog niet alles. In samenwerking met onze afdeling Inkoop verzorg jij de bestellingen en uitbestedingen van piping materialen. Je verzorgt de archivering van de kwaliteitsregistratie en schrijft controle- en voortgangsrapportages. Daarnaast lever je een bijdrage in het aanvragen en verzorgen van werkvergunningen, het opstellen van meer- en minderwerk, het maken van kostencalculaties en uitvoeren van fieldchecks. 

Zo maak jij indruk op ons

Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan als Werkvoorbereider of in een soortgelijke functie. Je bent accuraat en besluitvaardig en werkt altijd volgens de door jou opgestelde planning om er zeker van te zijn dat alle stappen op de juiste manier worden afgerond. En dit doe je niet alleen, je weet je collega’s ervan te overtuigen dat dit de juiste werkwijze is en gaat altijd voor een optimaal resultaat!

Jouw profiel:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO WTB-opleiding;
  • Je hebt ervaring opgedaan in de piping industrie;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende VCA;
  • Heb je ervaring met Roser? Dan heb je een streepje voor! 
Waarom jij wil werken bij MOB

MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwsbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Jij draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Deel via social media