Weet jij echt álles over het onderhouden en repareren van laadarmen? Ben jij onze superheld wanneer het gaat om het opsporen en verhelpen van storingen? En vind je het leuk om te werken voor een organisatie met een stevige groeiambitie in een stoere werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen
Jij bent de specialist op het gebied van laadarmen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan marinelaadarmen, trucklaadarmen en bodemlaadarmen, daar zit jouw kracht! Voor jou is geen technische specificatie onbekend. Of het nou gaat om metingen, tests, het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van problemen bij een storing. Jij weet precies wat je moet doen. Maar, er is nog meer. Het verrichten van inspectiewerkzaamheden en het schrijven van inspectierapporten is namelijk net zo belangrijk. Evenals het maken van rapportages over de werking van installaties. Daarnaast hecht je veel waarde aan veiligheid op de werkvloer.

Zo maak jij indruk op ons
Je hebt al een aantal jaar ervaring op gedaan als servicemonteur in onze branche. Je bent een spin in het web wanneer het gaat om laadarmen. Je werkt resultaatgericht, maar houdt de behoeftes van de klant in je achterhoofd. Zij moeten uiteindelijk tevreden zijn met de verrichte werkzaamheden. Je vindt het leuk om te reizen en bent flexibel inzetbaar. Je bent creatief, neemt het initiatief en je stopt niet totdat jouw werk goed is afgerond. Jij gaat altijd voor het optimale resultaat!

Wat er minimaal in jouw broekzak zit:
  • Je hebt een afgeronde technische mbo-opleiding richting Machinebouw of Mechatronica;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en hebt ervaring op het gebied van Piping;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling, schriftelijk is een pluspunt);
  • Je hebt een streepje voor wanneer je goed kan schrijven;
  • Kan jij ons meer vertellen over hydraulica, elektrotechniek of pneumatica? Daar scoor je pluspunten mee!
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobile, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Deel via social media