Heb jij veel ervaring opgedaan op het gebied van project management? Ben je multifunctioneel, een echte teamspeler en weet je altijd het overzicht te behouden? En gebruik jij jouw commerciële vaardigheden om het maximale resultaat te behalen en snel te kunnen schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen
Als Senior Project Manager ben je eindverantwoordelijk voor meerdere multidisciplinaire projecten. Je draagt zorg voor de projectuitvoering op technisch, commercieel en contractueel niveau. Je beoordeelt projectaanvragen en zorgt ervoor dat alle projecten binnen contract, budget, kwaliteitseisen en tijdschema worden afgerond. Je hebt uitzonderlijke leidinggevende skills en weet precies hoe je jouw team moet motiveren en aansturen om de klus te klaren. Daarnaast vertegenwoordig je onze organisatie op projectbijeenkomsten en vind je het belangrijk dat alle richtlijnen en procedures op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu worden nageleefd.

Zo maak jij indruk op ons
Je hebt veel ervaring opgedaan op het gebied van project management bij een technische dienstverlener. Een nieuwe projectaanvraag pak jij met beide handen aan. Je denkt vooruit en neemt het initiatief, bent een echte teamplayer en neemt je verantwoordelijkheid als projectmanager. De klant staat bij jou altijd voorop en met jouw leidinggevende skills krijg jij iedere klus geklaard. Daarnaast ben je analytisch, stressbestendig en werk je kostenbewust. Jij gaat voor een maximaal resultaat bij ieder project!

Jouw profiel:
  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, richting Werktuigbouw of een andere relevante studierichting;
  • Je hebt aantoonbare lump sum projectervaring op het gebied van Piping, heb je ook ervaring opgedaan op het gebied van fornuizen? Dan heb je een streepje voor;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL);
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office en kwaliteitssystemen.
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwsbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Jij draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Deel via social media