Weet jij echt alles van kwaliteitsmanagement? Ben jij altijd op zoek naar procesoptimalisatie? En vind je het leuk om te werken voor een organisatie met een stevige groeiambitie in een stoere werkomgeving? Dan is MOB Mechanical Contracting op zoek naar jou!

Dit zijn je werkzaamheden
Je werkt vanuit onze locatie in Brecht en valt onder het management van de QA/QC afdeling op het hoofdkantoor in Rotterdam. Je adviseert en informeert de Operationeel Manager en desgevraagd de directie van MOB België op QA/QC gebied, met name operationele activiteiten. Bij STOPs/TA’s geef je leiding aan het QA/QC team. Daarnaast onderhoud je contacten met de Project Manager over de voortgang van operationele QA/QC zaken en initieert en/of neemt deel aan (project)vergaderingen. Je stelt standaardprocedures en kwaliteitsplannen op, beoordeelt die van de klant, onderaannemers en leveranciers en adviseert de betrokkenen omtrent de implementatie ervan. Ook stel je de WPS op en adviseer je omtrent het vervaardigen van PQR’s/WPS-en en lasserkwalificaties aan de hand van projecteisen. Je hebt oog voor kwaliteitsrisico’s en beoordeelt daarvoor (nieuwe) aannemers en opdrachten. Je verzorgt de visuele inspecties van werk in uitvoering, zowel van eigen werk als dat van leveranciers en onderaannemers. Daarbij zie je toe op het tijdig uitvoeren en registreren van de afnames en keuringen die staan aangegeven in het kwaliteitsplan/ITP en soortgelijke documenten. Je ondersteunt de Project Manager bij het tijdig en kwalitatief opleveren van het project. Voor wat betreft de kwaliteitsaspecten treed je op als contactpersoon en aanspreekpunt voor opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers. Je begeleidt de inspectiemedewerkers van de klant en/of de Notified Body. Tevens lever je periodieke kwaliteitsrapportages op. Je voert in- en externe audits uit en rapporteert en analyseert de resultaten daaruit. Je bent betrokken bij het opstellen van het KAM jaarverslag en jaarplan. Bovendien fungeer je als probleemoplosser, coördineer je de kwaliteitsactiviteiten op sites en beheer je de lascertificatenadministratie. Je rapporteert afnames (eigen en bij leveranciers) aan de Project Manager. De geldende specificaties beoordeel je aangaande operationele QC activiteiten en hierover informeer je de Project Manager. Je hebt periodiek overleg met de QA/QC manager Nederland.
Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop; je draagt zorg voor de naleving van de Kwaliteit, Arbo en Milieuprocedures.

Dit breng je mee
Je hebt al een aantal jaren ervaring opgedaan in onze branche. Je bent initiatiefrijk, oplossings- en klantgericht en zowel leidinggevend sterk als een teamplayer. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk is een pluspunt. Bovendien ben je een goede planner en organisator. Je gaat altijd voor het optimale resultaat!

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van Piping;
  • Je hebt kennis van diverse lastechnieken en ervaring met visuele lasinspectie (minimaal VT-level 2);
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL);
  • Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou;
  • Kan jij ons alles vertellen over materialen, equipment inspecties en oppervlaktebehandelingen? Daar scoor je pluspunten mee!

Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Deel via social media