Ben jij klaar voor een financiële uitdaging? Behoud je graag het overzicht, bereik jij altijd gestelde doelen en vind je het leuk om te werken voor een organisatie met een stevige groeiambitie in een stoere werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen 
Je ondersteunt de projectmanager(s) en directie op financieel gebied wanneer het gaat om projecten en contracten. Op elk moment van de dag weet jij iedereen de financiële status te vertellen. Je bewaakt de voortgang van budgetten en planning, stelt betrouwbare financiële voortgangsrapportages/ prognoses op en bespreekt deze met de stakeholders. Je bewaakt gestelde KPI’s, oefent risicomanagement uit waar nodig, bewaakt de cashflow en draagt zorg voor een tijdige facturering. Je stelt verbetervoorstellen op, stelt kritische vragen en bent een sparringpartner voor projectmanagement en directie. Daarnaast ken jij contracten van A tot Z en signaleer en evalueer je de impact van contractwijzigingen op de projectbegrotingen- en prognoses. Jij bent de spil in ons financiële web! 

Jouw profiel 
Je hebt een aantal jaar ervaring opgedaan als Project Controller in onze branche. Je stelt je flexibel op, want je weet dat een goede samenwerking met alle stakeholders essentieel is voor een optimaal resultaat. Je werkt planmatig en bent vasthoudend. Daarnaast ben je stressbestendig en neem je je verantwoording op financieel gebied. Jij houdt onze projecten in ‘control’! 

Functie eisen: 
  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op financieel/ bedrijfskundig gebied; 
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring op het gebied van project control of een soortgelijke functie;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je bent in het bezit van een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-VOL); 
  • Ervaring van het werken met Microsoft Office;
  • Je hebt ervaring met het werken met programma’s die worden gebruikt voor financiële doeleinden (kostenbeheersing, boekhouden etc.). 
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage, montage van piping- en projectmanagement en Loading Technology. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!