MOB Mechanical Contracting in Rotterdam heeft na een zorgvuldige voorbereiding op woensdag 3 juli 2019 de activiteiten overgenomen van I.T.A. - Industriële Technische Assistentie, gevestigd in het Belgische Sint Lenaarts.

I.T.A. houdt zich bezig met het ontwerpen, tekenen, produceren, monteren, installeren en onderhouden van leidingen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het installeren, testen, inspecteren, ombouwen en onderhouden van alle mogelijke merken en types laadarmen voor gassen en vloeistoffen: marine-, truck- en wagonlaadarmen. Dat kan zowel on site als in de eigen volledig uitgeruste werkplaatsen.
MOB Mechanical Contracting is gespecialiseerd in mechanical & piping projecten, turnarounds en equipment projecten. De overname van de activiteiten van I.T.A. past goed in de strategie van MOB om haar dienstverlening in mechanical equipment uit te breiden en daarnaast haar positie internationaal te versterken. Wij verwachten met deze overname een nog betere integrale mechanische dienstverlening aan te kunnen bieden.
Overname I.T.A. activiteiten door MOB Mechanical Contracting

Deel via social media