Onze organisatie viert dit jaar haar 35-jarig bestaan! We zijn in de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben onszelf mogen ontwikkelen tot een mechanical contractor van betekenis. Ben jij benieuwd hoe wij het verschil maken? 

Meer dan 35 jaar ervaring
Wij zijn sinds 1985 werkzaam in de chemische, petrochemische en olie- en gasindustrie. In 2020 bestond onze organisatie 35 jaar. Dat was een uniek moment voor ons, omdat we van een kleine aannemer op het gebied van piping zijn uitgegroeid tot een mechanical contractor van betekenis. 

Arjan Goedknegt, Managing Director: 
“Ons 35-jarig bestaan was een uniek moment. MOB is de afgelopen jaren flink gegroeid en inmiddels zijn we een mechanical contractor van betekenis. Ik ben ontzettend trots dat ons bedrijf een heel brede klantenbasis heeft ontwikkeld. Maar het belangrijkste is dat we carrièremogelijkheden bieden aan getalenteerde jonge mensen terwijl we trouw kunnen blijven aan onze meer ervaren medewerkers. Onze medewerkers zijn het belangrijkst. Zij vormen onze organisatie; door hun hebben we deze groei kunnen realiseren en zij bepalen mede hoe onze organisatie zich in de toekomst verder zal ontwikkelen”.
Groeistrategie
Ook in de toekomst blijven we onze marktpositie versterken. In het verleden zijn we voornamelijk actief geweest als aannemer op het gebied van mechanical en piping projecten in de Benelux. Door groeikansen aan te grijpen, zowel organisch als via strategische overnames, hebben we onze internationale expertise uitgebreid en kunnen we onze activiteiten op het gebied van equipment services vergroten. Onze groeistrategie bestaat uit het aanbieden van operationele uitmuntendheid door in onze mensen en onze organisatie te blijven investeren. Ook blijven we inzetten op ons veiligheidsprincipe ‘first time right’, omdat veiligheid in onze branche essentieel is. Verder hebben we als doel om slimme oplossingen te leveren en de operationele activiteiten van onze klanten te verbeteren. Wij maken een verschil door topkwaliteit te leveren.