Om ervoor te zorgen dat de installaties van de fabriek op goede en veilige wijze blijven functioneren, is noodzakelijk onderhoud essentieel.

De petrochemie is door de overheid aangewezen als ‘vitaal proces’ voor de Nederlandse samenleving. MOB levert een directe bijdrage aan de productie van brandstoffen die transport van mensen, voedsel en apparatuur lokaal en over de hele wereld mogelijk maken. Daarnaast draagt MOB indirect bij aan de ontwikkeling van grondstoffen voor medicijnen, ontsmettingsmiddelen en andere producten die essentieel zijn bij de bestrijding van het coronavirus. Juist in deze tijd is het belangrijk dat MOB haar werkzaamheden voortzet.

De gezondheid van onze medewerkers en hun naasten staat bij ons voorop. Proactief heeft MOB interne richtlijnen en protocollen opgesteld om de veiligheid van haar medewerkers te garanderen. Aansluitend volgen en implementeert MOB samen met haar opdrachtgevers en andere contractors alle richtlijnen en adviezen van de overheid om onze medewerkers op locatie te beschermen. We hebben er alle vertrouwen in dat al deze maatregelen de veiligheid van onze medewerkers waarborgt en dat onze werkzaamheden doorgang kunnen vinden.

Shell Pernis, MOB en alle andere aannemers beginnen met het volste vertrouwen aan de onderhoudsstop. Klik hier om het gehele artikel te lezen.
MOB start turnaround op Shell Pernis

Deel via social media