Per 1 september 2021 is René gestart in de functie van Directeur Projecten & TA’s en zal hij leiding geven op het gebied van Mechanical & Piping projecten en Turnarounds, één van de specialismes dat valt onder MOB haar bedrijfsmodel. 

René heeft jarenlange internationale en nationale ervaring wanneer het gaat om de uitvoering van (LS) projecten en turnarounds in de (petro)chemie, raffinage en energiewereld. Zijn focus ligt hierbij op het efficiënt inrichten van een projectteam en organisatie, resultaatgerichte aanpak en het delen van technische kennis. René zal een toegevoegde waarde voor MOB creëren door zich te richten op een uitstekende uitvoering van (LS) projecten en turnarounds en een verbinding te brengen tussen strategie en operationele uitvoering, alsmede tussen MOB en externe relaties. 

“Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging bij MOB, vertelt René van Oosterhout. Het is mijn doel om de operationele activiteiten naar een nog hoger niveau te tillen in samenwerking met MOB haar vakspecialisten en talenten. Door met elkaar samen te werken en ons te richten op de behoeften en wensen van onze klanten kunnen we een echt verschil maken en een directe bijdrage leveren aan de groei van MOB als organisatie.”

Arjan Goedknegt, Managing Director bij MOB, legt uit: “Het is voor onze organisatie belangrijk om de lat elke keer hoger te leggen. Met René kunnen we de uitvoering van (LS) Mechanical & Piping projecten en Turnarounds verder ontwikkelen en een nog beter operationeel eindresultaat leveren richting onze klanten. We kijken uit naar een succesvolle en plezierige samenwerking!”