Volg jij momenteel de opleiding Werktuigbouwkunde en ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage? Ben jij enthousiast, zelfstandig, doortastend en heb je een goed gevoel voor humor? Lees dan snel verder!

Dit ga jij doen
Je bent enthousiast over Techniek en wilt graag praktijkervaring opdoen bij een organisatie met een stevige groeiambitie. MOB Mechanical Contracting biedt stages aan op het gebied van Project Management, Project Control en Sales. Wij bieden een stage met veel eigen verantwoordelijkheden, een samenwerking met ambitieuze collega’s en waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ben jij er klaar voor?

Waarom jij kiest voor MOB
  • Een uitdagende stage;
  • Werken met gezellige en betrokken collega’s;
  • Een informele bedrijfscultuur;
  • Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal!
Over MOB Mechanical Contracting
Werken bij MOB betekent een plezierige en stoere werkomgeving waar we gezamenlijk voor het ultieme resultaat gaan. Met inmiddels 35 jaar ervaring voeren we als mechanisch aannemer ontzettende mooie projecten uit in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Dit zijn projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Vopak, Engie, Gunvor en Oiltanking! Ga jij met ons de uitdaging aan?

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een korte motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen.

Deel via social media