Ben jij creatief in het vinden van oplossingen en heb jij ervaring in het runnen van een magazijn? Houd jij van afwisseling en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is MOB Mechanical Contracting op zoek naar jou!

Dit ga je doen
Als magazijnbeheerder ben jij eindverantwoordelijk voor het magazijn voor ons hoofdkantoor in Rotterdam. In overleg met de project managers zorg jij ervoor dat werkkleding, schoenen, PBM’s, lastoevoegmaterialen en kantinebenodigdheden bij het juiste project terecht komen. Daarnaast voorzie jij alle werkplaatsen van de juiste benodigdheden, zoals gereedschappen, slijpschijven, lastoevoegmaterialen en gassen. Dankzij jouw gestructureerde aanpak weet jij precies welke werkmaterialen en gereedschappen zijn uitgegeven en opgeslagen en weet iedereen dat alle materialen weer op tijd bij jou ingeleverd moeten worden. Daarnaast controleer je geleverde bestellingen aan de hand van de pakbon, specificaties van de bestellijst en rapporteer je eventuele afwijkingen. Je plant en coördineert leveringen en transporten van de werkplaatsen en de externe projecten. Ook valt het onderhoud van onze gebouwen onder jouw verantwoordelijkheid. Je ziet toe op scheiding en juiste afvoer van restmaterialen. Een veilige en overzichtelijke werkplek is waar je het aan het eind van de dag voor doet!

Zo maak je indruk op ons
Je hebt een aantal jaren ervaring opgedaan als magazijnbeheerder. Maar, je bent meer dan enkel een beheerder, want jij gaat voor het ultieme resultaat. Je bent initiatiefrijk, oplossings- en klantgericht, een sterke leidinggevende en een echte teamplayer. Je gaat het liefst structureel en overzichtelijk te werk en weet hoe je moet plannen. Daarnaast heb je ervaring op het gebied van kwaliteitseisen, Arbo en Milieu.

Wat er minimaal in je broekzak zit:
Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
Je bent in bezit van een Vorkheftruck certificaat;
Je weet ons echt alles te vertellen over gereedschappen en materialen;
Je hebt een afgeronde cursus voor het keuren van arbeidsmiddelen;
Je kunt werken met de programma’s van Microsoft Office;
Je hebt je diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL).

Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwsbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Jij draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Deel via social media