MOB ondersteunt Takenaka Europe GmbH met de realisatie van een project op het Chemelot industrieterrein in Geleen. Takenaka Europe, onderdeel van Takenaka Corporation en één van de grootste aannemers binnen Japan, is verantwoordelijk voor de oplevering en heeft MOB ingeschakeld om het piping project te realiseren.

Een complex en uitdagend project
De klus klaren, veilig, op tijd en binnen budget. MOB staat erom bekend om complexe projecten binnen de (petro)chemische industrie tijdig te realiseren. Vanwege de strakke deadline moest MOB binnen een recordtijd een vakkundig projectteam vanuit Nederland en België opstellen om ervoor te zorgen dat niet alleen de inventarisatie, maar ook de installatie van de benodigde materialen en oplevering van het project optimaal verloopt.  

Arjan Goedknegt, Managing Director bij MOB Mechanical Contracting:
‘Voor onze klant zijn drie zaken erg belangrijk: de kwaliteit die we leveren en dat het project veilig en tijdig wordt afgerond. Om te kunnen voldoen aan de specifieke vraag van onze klanten verlenen we niet alleen een technische dienstverlening, maar bieden we projectondersteuning op alle vlakken. Dit maakt ons flexibel en kunnen we optimaal inspelen op de behoeftes van onze klanten’.
Een strategische samenwerking met Takenaka in Geleen

Deel via social media