Ben jij altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van werken? Heb je een passie voor technische projecten en heb je kennis van fornuizen? En vind je het daarnaast leuk om te werken voor een organisatie met een stevige groeiambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga jij doen

Als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de constructie- en technische werkzaamheden tijdens de uitvoering van een project. Je rapporteert aan de Project Manager of Operations Manager. Je bewaakt de opgestelde budgetten, zorgt ervoor dat deadlines worden behaald en dat de realisatie van een project goed verloopt. Daarnaast controleer je de voortgang en rapporteer je de uitkomsten zowel intern als extern. Je geeft leiding aan de projectmedewerkers en verdeeld de werkzaamheden over het team. Ook werk je nauw samen met de projectvoorbereiders, QA/QC medewerkers, HSE medewerkers en collega’s die zich bezighouden met Inkoop. Verder signaleer en rapporteer je meer- en minderwerk, je ziet toe op verrekening, stelt meerwerk offertes op en onderhandelt hierover. Je verifieert ontwerpen, tekeningen en berekeningen en beoordeelt deze op uitvoerbaarheid. Daarnaast vertegenwoordig je onze organisatie op projectbijeenkomsten en vergadering.  

Zo maak jij indruk op ons

Als Construction Manager weet je hoe je kwaliteit moet leveren. Je verdeelt de werkzaamheden over het team en weet precies wie over welke kennis en kwalificaties beschikt. Dit maakt jou een sterke leidinggevende. Je bent een goede onderhandelaar, bent stressbestendig en je durft beslissingen te nemen. Je werkt kostenbewust en weet altijd het overzicht te behouden. Daarnaast neem je het initiatief, staat de klant bij jou altijd voorop en ben je een echte teamplayer. Gezamenlijk gaan jullie voor het maximale resultaat bij ieder project!

Jouw profiel:

  • Je hebt Mbo/Hbo werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding, richting Werktuigbouw of een andere relevante studierichting;
  • Je hebt ervaring opgedaan in de piping industrie;
  • Je hebt kennis van fornuizen en/ of ketels en boilers;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL);
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office.
Waarom jij kiest voor MOB

MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwsbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Jij draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en onze arbeidsvoorwaarden zijn goed op orde. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!

Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Deel via social media