Haal jij jouw energie uit het grijpen van kansen en het binnenhalen van nieuwe klanten? Weet jij alles over de (petro)chemische markt en speel jij gemakkelijk in op kansen en ontwikkelingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken en verantwoordelijkheden
Je weet precies welke ontwikkelingen er gaande zijn in onze markt en kunt hier gemakkelijk op inspelen. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe opdrachten en het versterken van de relatie met onze huidige klanten, het offertetraject en de contracten in samenwerking met de algemeen directeur. Je voert gesprekken en onderhandelingen met de opdrachtgevers, stelt offertes op en werkt deze uit. Je draagt zorg voor de uitvoering van benodigde calculaties om een volledige offerte te kunnen aanbieden. Ook ben je verantwoordelijk voor de afspraken m.b.t. betalingscondities, de cashflow en het overdragen van het contract aan het projectteam. Daarnaast acteer je altijd met het oog op de toekomst, je stelt een meerjarenplan op dat past bij de groeiambitie van onze organisatie, draagt bij aan de samenstelling van het sales jaarbudget en neemt deel aan het managementteam. 

Jouw profiel
Met jouw uitstekende commerciële vaardigheden ben je in staat klanten te winnen én te binden. Je bent proactief, resultaatgericht besluitvaardig en hebt een passie voor Sales. Je bent een teamspeler die weet te motiveren en de leiding durft te nemen. Daarnaast ben je besluitvaardig, staat de klant bij jou altijd voorop en denk je in oplossingen.

Functie eisen:
  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in onze branche;
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt aandacht voor kwaliteit, milieu en veiligheid;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office.
Waarom jij kiest voor MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Daarnaast hebben we een stevige groeiambitie waardoor we al onze medewerkers een flexibele werkomgeving kunnen bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Jij draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Wij hanteren de CAO Metalektro en hebben goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen.

Deel via social media