Werken bij MOB

 

MOB is een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen. Wij zoeken toppers die samen met ons deze plannen omzetten en daarbij kunnen rekenen op een goed personeelsbeleid met aandacht voor persoonlijke groei en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast ervaren en gedreven vakkrachten hebben wij ruimte voor goed opgeleide ‘high-potentials’ die een dynamische werkomgeving zoeken waarbinnen zij de ruimte krijgen zelfstandig complexe projecten te runnen.

 

Wij zijn op zoek naar de volgende collega's:

 

Junior Werkvoorbereider / Calculator

Ben jij pas afgestudeerd HTS’er en ligt jouw passie bij offertetrajecten en inkoop? Dan is Montage Onderneming Benelux (MOB) in Rotterdam op zoek naar jou!

lees verder

 

Junior Werkvoorbereider

Ben jij pas afgestudeerd HTS’er met een passie voor techniek? Dan is Montage Onderneming Benelux (MOB) in Rotterdam op zoek naar jou!

lees verder

 

Projectmanager

Als projectmanager neem je de leiding over een of meerdere multidisciplinaire projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de projectuitvoering of dat nu technisch, commercieel of contractueel is.

lees verder

 

Senior Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren werkvoorbereiders met een hart voor techniek die zich thuis voelen in een dynamische en uitdagende omgeving.

lees verder

 

Hoofduitvoerder

De hoofduitvoerder geeft leiding aan een (deel) project als leidinggevende aan een groep medewerkers en draagt hiermee bij aan de realisatie van het overall project conform opdracht en binnen budget en tijdsplanning.

lees verder

 

uitvoerder

De uitvoerder stuurt binnen een (deel)project als leidinggevende een groep medewerkers aan en draagt hiermee bij aan de realisatie van het overall project conform opdracht en binnen budget en tijdsplanning.

lees verder