Werken bij MOB

 

MOB is een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen. Wij zoeken toppers die samen met ons deze plannen omzetten en daarbij kunnen rekenen op een goed personeelsbeleid met aandacht voor persoonlijke groei en uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast ervaren en gedreven vakkrachten hebben wij ruimte voor goed opgeleide ‘high-potentials’ die een dynamische werkomgeving zoeken waarbinnen zij de ruimte krijgen zelfstandig complexe projecten te runnen.

 

Diversiteitsbeleid

Diversiteitsbeleid richt zich op het beter laten functioneren van een organisatie door een optimale personeelssamenstelling en maximaal gebruik te maken van de verschillende achtergronden en kwaliteiten van de medewerkers. Bij MOB is diversiteit, al lang voordat dit onderwerp vast onderdeel van het beleid werd van veel organisaties, een vanzelfsprekendheid. lees verder

 

Wij zijn op zoek naar de volgende collega's:

 

QA/QC Engineer

Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan, zet jij graag de puntjes op de i en heb je, net als wij, een passie voor techniek? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

lees verder

 

Project manager

Zit project management jou in het bloed, ben je een geboren leider en heb je een passie voor constructieprojecten? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

lees verder

 

Constructie Manager

Ben jij een constructie manager in hart en nieren, ben je altijd op zoek naar efficiëntie en heb je een passie voor technische projecten? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

lees verder

 

Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren werkvoorbereiders met een hart voor techniek die zich thuis voelen in een dynamische en uitdagende omgeving.

lees verder

 

Junior Werkvoorbereider

Ben jij pas afgestudeerd MTS’er met een passie voor techniek? Dan is Montage Onderneming Benelux (MOB) in Rotterdam op zoek naar jou!

lees verder