Vacature

QA/QC Engineer

 

Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan, zet jij graag de puntjes op de i en heb je, net als wij, een passie voor techniek? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

 

MOB in Rotterdam is een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen en werkt al sinds 1985 voor de belangrijkste bedrijven in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. In verband met uitbreiding van ons kwaliteitsteam, bestaande uit 5 medewerkers, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste QA/QC Engineer. In deze functie houd je toezicht en controleer je op de kwaliteit van de lasprocedures. Daarnaast zul je je samen met het team bezighouden met de algemene regelgeving en procedures op QA/QC gebied.

 

De job

Als QA/QC Engineer stel je WPS-en op en aan de hand van de projecteisen. Je co├Ârdineert het Niet Destructief Onderzoek (NDO) en je verzorgt de visuele inspecties van werk in uitvoering. Je begeleidt zelfstandig en documenteert het QC gedeelte op een project. Je treedt op als contactpersoon en aanspreekpunt voor de kwaliteitsaspecten met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers en je begeleidt inspectiemedewerkers van de klant. Je fungeert als probleemoplosser, houdt interne audits en rapporteert en analyseert de resultaten. Je neemt kennis van de kwaliteitsplannen en adviseert de projectmanagers hierover. Bovendien bewaak je de kwaliteit van de subcontractors. Je rapporteert afnames volgens overeengekomen methodes/standaard procedures en je rapporteert afwijkingen naar de projectmanager, klant en QA/QC manager. Je bent verantwoordelijk voor het naleven en opleveren van alle gerelateerde werkzaamheden op een project en neemt deel aan (project)vergaderingen. Je beoordeelt geldende specificaties na ontvangst van opdrachten en informeert de projectmanager hierover. Dit doe je desgewenst ook tijdens het aanvraagtraject. Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop; je draagt zorg voor de naleving van de Kwaliteit, Arbo en Milieuprocedures.

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting MLT, MTS, WTB of gelijkwaardig;
  • Je hebt kennis van diverse lastechnieken;
  • Je hebt ervaring met visuele lasinspectie (minimaal VT-level 1);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Je beschikt over het diploma Basisveiligheid VCA;
  • Je hebt kennis van materialen en van oppervlaktebehandelingen;
  • Daarnaast ben je initiatiefrijk, klantgericht, heb je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, kun je goed plannen en organiseren, ben je resultaatgericht, een teamplayer en neem je verantwoording voor de voortgangscontrole.

 

Ons aanbod

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit, samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

ONS BEDRIJF

MOB - Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed via tel. 010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.