Vacature

Junior Werkvoorbereider

 

Ben jij pas afgestudeerd MTS’er met een passie voor techniek? Dan is Montage Onderneming Benelux (MOB) in Rotterdam op zoek naar jou!

 

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste junior Werkvoorbereider. MOB is al sinds 1985 actief in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche

 

De job

Als junior Werkvoorbereider ben je bij MOB mede verantwoordelijk voor het verzorgen van tekeningen, procedures en de technische en administratieve werkvoorbereiding aan de hand van bestek.

 

Dat betekent dat je bestek, tekeningen en overige verstrekte informatie en inlichtingen bestudeert. Kwaliteitsissues bespreek je met de QA/QC medewerker. Vervolgens stel je projectmappen samen en verzorg je documentatie en complete werkmappen. Je ondersteunt Voormannen, Uitvoerders, Hoofduitvoerders en projectleiding en je stelt tijdsplanningen op. Je maakt werkbegrotingen, onderhoudt contacten met klanten en je woont vergaderingen bij. Je stelt uittrekstaten op voor materialen en je stelt meer- en minderwerk berekeningen op. Verder verzorg je via de afdeling inkoop bestellingen van piping materiaal en uitbestedingen. Je verzorgt de archivering van de kwaliteitsregistratie op een (deel)project. Je werkt conform de procedures en richtlijnen van de bedrijfssystemen en verzorgt controle en voortgangssystemen (bv. Isocontrol/Progress).  Daarnaast lever je een bijdrage in het aanvragen en verzorgen van werkvergunningen, maak je kostencalculaties en voer je fieldchecks uit. Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop. Je werkt onder supervisie van je senior collega.

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MTS-opleiding;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) is een pre;
  • Daarnaast ben je accuraat, besluitvaardig, flexibel, oplossingsgericht, overtuigend, resultaatgericht, een teamplayer en een goede planner en organisator.

 

Ons aanbod

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed, tel.010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.