Vacature

Junior Werkvoorbereider / Calculator

 

Ben jij pas afgestudeerd HTS’er en ligt jouw passie bij offertetrajecten en inkoop? Dan is Montage Onderneming Benelux (MOB) in Rotterdam op zoek naar jou!

 

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste junior Werkvoorbereider/Calculator. MOB is al sinds 1985 actief in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche.

 

De job

Als junior Werkvoorbereider/Calculator ben je mede verantwoordelijk voor het offerteproces en de calculatie van de projecten. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het inkoopproces van materialen en diensten van subcontractors.

 

Dat betekent dat je aanvragen zowel op commercieel als technisch gebied bestudeert en analyseert. Je benadert subcontractors voor materialen en diensten en je beoordeelt de offertes. Je verzorgt de detailcalculatie van het MOB gedeelte. Daarnaast beoordeel je de subcontractors en leveranciers, je onderhandelt en begeleidt het gehele inkoopproces. Je stelt vervolgens de totaal calculatie op en je verzorgt de aanbieding aan de potentiële opdrachtgever. Verder onderhandel je mede met de klant over de aanbieding, bestudeer en controleer je het contract en je stelt voor subcontractors contracten op. Tot slot draag je zorg voor de overdracht aan het projectteam, verzorg je de tussentijdse en nacalculatie van het project, fungeer je als vraagbaak voor de projectleden en wanneer deze on site zijn, verzorg je de meer-/minder werkadministratie. Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop. Je werkt onder supervisie van je senior collega.

 

Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HTS-opleiding;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) is een pre;
  • Daarnaast ben je accuraat, analytisch, klantgericht, kostenbewust, oplossingsgericht, overtuigend en vasthoudend en een goede planner en organisator.

 

Ons aanbod

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed, tel.010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.