Vacature

Constructiemanager

 

Ben jij een constructie manager in hart en nieren, ben je altijd op zoek naar efficiëntie en heb je een passie voor technische projecten? Dan is Montage Onderneming Benelux B.V. (MOB) op zoek naar jou!

 

In verband met uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Constructie Manager. MOB in Rotterdam is een bedrijf in beweging met ambitieuze plannen en werkt al sinds 1985 voor de belangrijkste bedrijven in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche.

 

DE JOB

Als Constructie Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten op operationeel niveau (HSE, QA/QC, Constructiemanagement). Je hebt kennis van het contract op hoofdlijnen en woont vergaderingen bij (kick-off, HSE, QA/QC en progress vergaderingen). Je initieert meer- en minderwerk en draagt zorg voor de benodigde informatie voor de financiële afwikkeling. Je ziet toe op constructief en economisch verantwoord toepassen van materialen en technieken. Je bent verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden on site en escaleert waar nodig tijdig naar de Project Manager. Je kent de scope en signaleert meer- en minderwerk; hiervoor beschik je over voldoende technische kennis om het project uit te kunnen voeren. Je bent mede verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de projectbehoeften op het gebied van gereedschap, equipment, inzet derden en je bewaakt deze. Je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten van het tijdschema voor het project en je monitort en rapporteert intern en extern de voortgang van het project. Verder stel je (mede) bouwplannen op en zorg je voor overeenstemming met de diverse partijen. Je hebt een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en kwaliteit; je kent zowel het veiligheids- als het kwaliteitsplan, je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van deze plannen en je ziet erop toe dat het werk veilig wordt uitgevoerd en netjes en schoon wordt opgeleverd. Je stuurt (hoofd)uitvoerders en (meewerkend) voormannen direct aan, afhankelijk van het projectorganogram. Je stemt mede de teambezetting af op het projectschema en budget. Je initieert toolbox meetings, dagstart, weekafsluiting en zit deze voor. Je draagt bij aan structurele evaluaties van de projectteamleden en je zorgt voor een heldere organisatiestructuur, systeeminrichting en werkwijze. Je ziet toe op een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden in termen van manbezetting, gereedschap, toezicht, etc. Je zorgt voor adequate voortgangs- en efficiëntiemetingen van de werkzaamheden. Je neemt deel aan de werkoverleggen, zowel intern als extern. Je werkt samen met derden (MOB werkplaats, leveranciers, onderaannemers, partners en nobo's) en stuurt deze aan. Je geeft feedback ten behoeve van de beoordeling van derden. Je zorgt voor de verslaglegging van de interne en externe besprekingen. Je bent mede verantwoordelijk voor een goede verslaglegging/dossieropbouw van het project. Je bent verantwoordelijk voor de urenadministratie. Je draagt bij aan de projectevaluaties. Bij al deze taken en verantwoordelijkheden staan veiligheid, kwaliteit en gezondheid voorop. Afhankelijk van het projectorganogram kan de Constructie Manager taken overnemen van de Project Manager.

 

JOUW PROFIEL

  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO-opleiding in een technische richting;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Je hebt kennis van kwaliteitssystemen;
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL);
  • Je hebt basiskennis van planningsystemen (MS Projects, Primavera);
  • Daarnaast ben je analytisch, initiatiefvol, klantgericht, zowel leidinggevend sterk als een teamplayer, besluitvaardig, mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvaardig, kostenbewust, oplossings- en resultaatgericht, motiverend en stressbestendig.

 

ONS AANBOD

MOB biedt jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit,  samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor MOB. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

 

ONS BEDRIJF

MOB - Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 

 

INTERESSE?

Spreekt dit alles je aan, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar MOB B.V. per e-mail t.a.v. afdeling Personeelszaken, claudia.vangrevengoed@mob-group.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed via tel. 010-4621666 of 06-46190594.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.