Vacature

Uitvoerder

 

Functieomschrijving:

De uitvoerder stuurt binnen een (deel)project als leidinggevende een groep medewerkers aan en draagt hiermee bij aan de realisatie van het overall project conform opdracht en binnen budget en tijdsplanning.

 

Hoofdtaken & verantwoordelijkheden

Je bent een gemotiveerde en stressbestendige leidinggevende die op onze projecten of in de werkplaats de voortgang van het (deel)project controleert en intern hierover rapporteert. Je stelt in samenwerking met de projectmanager een personeelsplanning op en je verdeelt de werkzaamheden over de diverse medewerkers. Je stuurt de aan het project verbonden medewerkers aan. Je bewaakt de kwaliteit en de kosten en signaleert meer- en minderwerk. Je kunt tekeningen lezen en zelfstandig iso’s maken en aanpassen as build.

 

Je bent verantwoordelijk voor het juiste gebruik en retourneren van gereedschap, machines en materiaal. Je gaat zeer bewust met veiligheid om en spreekt medewerkers aan op ongewenst gedrag en je draagt zorg voor de naleving van de huisregels. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het organiseren van Toolboxmeetings en je houdt regelmatig werkplekinspecties.

 

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde MBO opleiding op technisch gebied. Je beschikt over een certificaat werken aan flensverbindingen en een certificaat VVL. Je beschikt over VCA-VOL en je hebt goede kennis van Microsoft Office.

 

Je bent een stressbestendige, besluitvaardige persoon die medewerkers kan overtuigen en motiveren. Je bent klantgericht en goed in communiceren, in zowel Nederlands als ook Engels. Je handelt kostenbewust en bent resultaatgericht.

 

Herken je jezelf hierin?

Neem dan contact op en mail je motivatiebrief en (Word format) CV via onderstaande link t.a.v. Claudia van Grevengoed, claudia.vangrevengoed@mob-group.com of bel naar 010-4621666.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.