Vacature

Senior Werkvoorbereider

 

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren werkvoorbereiders met een hart voor techniek die zich thuis voelen in een dynamische en uitdagende omgeving. MOB is actief bij o.a. de grootste spelers binnen de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche, er wordt dus van je gevraagd op het hoogste niveau te kunnen acteren. Binnen onze organisatie start je, afhankelijk van je vooropleiding, op een functie binnen de werkvoorbereiding of projectondersteuning. Je leert binnen een korte tijd de organisatie van binnenuit kennen en bent onderdeel van een gedreven team. Je wordt inzet op diverse projecten bij onze klanten en bent voor de klant een belangrijk aanspreekpunt en visitekaartje voor MOB.

 

Kortom een uitdagende functie in een stoere werkomgeving met veel mogelijkheden voor een verdere ontwikkeling  en doorgroei binnen onze organisatie. Benieuwd of deze functie iets voor je zou kunnen zijn? Wij nemen graag de tijd om het met je door te spreken.

 

Functie eisen:

Van jou verwachten wij een afgeronde opleiding op MTS of HTS-niveau in de richting van werktuigbouw of een vergelijkbare studierichting. Naast enorme affiniteit met de industrie en techniek ben je communicatief sterk en weet je jezelf staande te houden in een dynamische omgeving die veel van je eist. Uiteraard ben je een team player en ben je in staat onze organisatie op een professionele manier bij de klant te vertegenwoordigen. Herken je jezelf in dit profiel? Wij komen graag met je in contact.

 

Herken je jezelf hierin?

Voor vragen kun je contact opnemen met Claudia van Grevengoed, HR-Manager

claudia.vangrevengoed@mob-group.com of bel naar 010-462 16 66.

Je motivatiebrief en (Word format) CV kun je ook sturen naar dit e-mailadres.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.