Vacature

Projectmanager

 

Wat ga je doen:

Als projectmanager neem je de leiding over een of meerdere multidisciplinaire projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de projectuitvoering of dat nu technisch, commercieel of contractueel is. Wij geven je graag ruimte om hierin zelfstandig te acteren, vanaf de aanvraag van het project tot de realisatie. Je wilt hierbij graag het project binnen opdracht, budget, kwaliteitseisen en tijdschema afronden. Aangezien onze mensen ons belangrijkste kapitaal zijn, geef je op een heldere manier leiding aan de teams van medewerkers die aan het project zijn verbonden en eventueel aan derden. Je vertegenwoordigt ons bedrijf op projectbijeenkomsten en andere meetings. Waarbij je ook als vanzelfsprekend alert bent op het naleven van alle richtlijnen en procedures op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu door alle betrokkenen. Je rapporteert aan de Manager Operations of aan de Operational Director. Kortom een verantwoordelijke functie binnen een uitdagende technische omgeving in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Benieuwd hoe wij werken? Wij nemen graag de tijd om het aan je uit te leggen. Je bent van harte welkom voor een kennismaking op ons kantoor in Rotterdam.

 

Wat verwachten wij:

Van jou verwachten wij dat je functioneert op hbo-niveau en dat je een hbo-opleiding hebt afgerond in de richting van Werktuigbouw of een andere relevante studierichting. Je hebt aantoonbare projectervaring opgedaan op het snijvlak van industrie en techniek bij een technische dienstverlener of een aangrenzende discipline. Je bent in staat om zelfstandig projecten te managen en hebt de hiervoor benodigde eigenschappen. Als vanzelf heb je analytische en organisatorische kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat je resultaatgericht bent en in staat bent om verantwoordelijkheid te nemen. Herken je jezelf in dit profiel? Wij komen graag met je in contact.

 

Wie zijn wij?:

MOB – Montage Onderneming Benelux - is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals bijvoorbeeld Shell, ExxonMobil en BP. Onze  dienstverlening  getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn een groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen. Vanuit ons bedrijf in Rotterdam werken in vaste dienst en op projectbasis in totaal tot wel 250 medewerkers op de projecten.

 

Enthousiast geworden?:

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Claudia van Grevengoed 010-4621666. Je brief motivatiebrief met  CV (Word format)  kun je sturen aan Claudia van Grevengoed, claudia.vangrevengoed@mob-group.com.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.