Vacature

Hoofduitvoerder

 

Functieomschrijving:

De hoofduitvoerder geeft leiding aan een (deel) project als leidinggevende aan een groep medewerkers en draagt hiermee bij aan de realisatie van het overall project conform opdracht en binnen budget en tijdsplanning.

 

Hoofdtaken & verantwoordelijkheden

Je bent een gemotiveerde en stressbestendige leidinggevende die op onze projecten of in de werkplaats de voortgang van het (deel)project controleert en intern hierover rapporteert. Je stelt in samenwerking met de projectmanager een personeelsplanning op en je verdeelt de werkzaamheden over de diverse medewerkers. Je stuurt de aan het project verbonden medewerkers aan en bewaakt de kwaliteit en de kosten.

Het opstellen van meerwerk offertes en onderhandelen over de meer- en minderwerkzaamheden behoort ook tot je taken evenals de verrekening hiervan.

 

Je ziet toe op de beoordeling van leveranciers en van de door onderaannemers uitgevoerde werkzaamheden en koppelt dit terug naar de afdeling inkoop.

 

Je verifieert ontwerpen, tekeningen en berekeningen en beoordeelt deze op uitvoerbaarheid.

Aan projectbijeenkomsten en vergaderingen neem je deel en vertegenwoordig je de organisatie. Daarnaast zorg je voor een juiste overdracht van de projectgegevens. Uiteraard ken je het kwaliteitssysteem en werk je volgens de richtlijnen en procedures.

 

Je bent verantwoordelijk voor het juiste gebruik en retourneren van gereedschap, machines en materiaal. Je gaat zeer bewust met veiligheid om en spreekt medewerkers aan op ongewenst gedrag en je draagt zorg voor de naleving van de huisregels. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het organiseren van Toolboxmeetings en je houdt regelmatig werkplekinspecties.

 

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding op technisch gebied. Je beschikt over een certificaat werken aan flensverbindingen en een certificaat VVL-H. Je beschikt over VCA-VOL en je hebt goede kennis van Microsoft Office.

 

Je bent een resultaatgericht en initiatiefrijk persoon die medewerkers kan overtuigen en motiveren. Je bent klantgericht en goed in communiceren (schriftelijk/mondeling), in zowel Nederlands als ook Engels.

 

Herken je jezelf hierin?

Neem dan contact op en mail je motivatiebrief en (Word format) CV via onderstaande link t.a.v. Claudia van Grevengoed, claudia.vangrevengoed@mob-group.com of bel naar 010-4621666.

 

Acquisitie stellen wij niet op prijs.